Algemeen Oordeel 90
Prijs 95
Aantal Leden 100
Man/Vrouw-verhouding 85
Snelheid Website 80
Aantal Reacties 90

Relatieplanet Relatieplanet is in 2002 begonnen met haar datingsite en sindsdien is zij uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste datingsites van zowel Nederland als België. Relatieplanet heeft nog geen internationaal bereik, maar hier liggen zeker mogelijkheden voor in de toekomst. Zeker na het winnen van een aantal prestigieuze prijzen in datingland kan Relatieplanet ..

Summary Rating: 90.0% 90 geweldig

Relatieplanet

Relatieplanet

Relatieplanet is in 2002 begonnen met haar datingsite en sindsdien is zij uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste datingsites van zowel Nederland als België. Relatieplanet heeft nog geen internationaal bereik, maar hier liggen zeker mogelijkheden voor in de toekomst. Zeker na het winnen van een aantal prestigieuze prijzen in datingland kan Relatieplanet niet onopgemerkt blijven als je op zoek gaat naar een datingsite die bij jou past. Gratisdatingsite.nu heeft even op een rijtje gezet waarom Relatieplanet zeker een bezoekje waard is.
Genoeg keuze

Op een datingsite wil je natuurlijk wel genoeg te kiezen hebben. Hoe meer keuze, hoe meer kans dat jouw ideale partner hier tussen zit. Bij Relatieplanet zit je dan zeker goed! Relatieplanet heeft namelijk zo’n vier miljoen leden en dit aantal groeit elke dag met wel 1000 nieuwe leden, zowel mannen als vrouwen, die op zoek zijn naar hun ideale date. Als daar jouw ideale partner niet tussen zit… De verhouding man/vrouw ligt bij Relatieplanet op ongeveer 60% mannen en 40% vrouwen. Naar onze mening een nette verdeling en Relatieplanet is dan ook volgens ons voor zowel mannen als vrouwen een goede keuze.
Zowel online als offline

Het bijzondere aan Relatieplanet is dat het niet alleen een datingservice online is, maar ook offline mensen aan een date helpt! Relatieplanet organiseert voor haar leden namelijk een paar keer per jaar grote single feesten. Alle leden worden op deze feesten uitgenodigd en op deze manier kun jij ook in de echte wereld contact maken met leuke nieuwe singles. Relatieplanet gelooft namelijk naast online dating ook nog steeds in de real life ontmoeting. Dat maakt Relatieplanet speciaal.
Mogelijkheden

Om eens kennis te maken met de website kun je je bij Relatieplanet gratis inschrijven. Je hebt na inschrijving meteen toegang tot de volledige site en zo kun je mooi onderzoeken of de site je aanspreekt. Ook kun je met een gratis profiel van Relatieplanet gratis flirten met mensen waarvan jij het profiel wel interessant vindt. Zo weet je precies wat Relatieplanet jou te bieden heeft en kun je zelf bepalen of je je in wil schrijven als volwaardig lid of dat je nog even verder kijkt in de wereld van online dating. De mogelijkheden zijn er bij Relatieplanet allemaal. Daarbij stopt Relatieplanet niet op de website, maar kun je de mobiele app gebruiken om verder te daten op jouw telefoon. Erg handig!
Service en erkenning

Bij Relatieplanet staat service ontzettend hoog in het vaandel en dat draagt zeker bij aan de klantenservice. Relatieplanet staat 24/7 voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw ideale partner. De klantenservice is goed bereikbaar en ze zijn altijd bereid je te helpen met je vraag of opmerking. Met deze extreem goede service onderscheidt Relatieplanet zich van haar concurrenten en heeft zij verschillende mooie prijzen in de wacht gesleept. De prijzen die Relatieplanet onder andere gewonnen heeft:

Datingwebsite van het jaar 2009
Datingwebsite van het jaar 2010
Datingwebsite van het jaar 2011
Datingwebsite van het jaar 2012
Datingwebsite van het jaar 2013
Best geteste klantenservice 2013

Relatieplanet is als erkende datingsite dus zeker de moeite waard, dus ga zelf op onderzoek uit en maak jouw gratis profiel aan op Relatieplanet.nl.

Related posts

Lexa

Lexa

Rating: 95.0%

Lexa mag zich met trots de grootste en meest bekende datingsite van Nederland noemen. Met een ledenbestand van maar liefst 1,9 miljoen leden en een hoge kwaliteit service kan iedereen op Lexa de perfecte match vinden. Sinds 2002 is Lexa actief en regelt, als we de site zelf mogen geloven, elke...

Pepper

Pepper

Rating: 88.0%

Pepper.nl is een relatief nieuwe speler op de markt van online dating. Toch doet deze datingsite het al behoorlijk goed, en is het ook één van de meest bekende websites op het gebied van online dating. Hoog tijd voor een review dus! Pepper.nlWat is Pepper.nl? Pepper.nl is een datingwebsite...

Leave a comment