Algemeen Oordeel 80
Prijs 80
Aantal Leden 100
Man/Vrouw-verhouding 88
Snelheid Website 100
Aantal Reacties 80

Pepper.nl is een relatief nieuwe speler op de markt van online dating. Toch doet deze datingsite het al behoorlijk goed, en is het ook één van de meest bekende websites op het gebied van online dating. Hoog tijd voor een review dus! Pepper.nlWat is Pepper.nl? Pepper.nl is een datingwebsite waarbij mensen de mogelijkheid hebben om ..

Summary Rating: 88.0% 88 geweldig

Pepper

Pepper.nl is een relatief nieuwe speler op de markt van online dating. Toch doet deze datingsite het al behoorlijk goed, en is het ook één van de meest bekende websites op het gebied van online dating. Hoog tijd voor een review dus!

Pepper.nlWat is Pepper.nl?
Pepper.nl is een datingwebsite waarbij mensen de mogelijkheid hebben om elkaar online te ontmoeten, elkaar berichten te sturen, te chatten en vervolgens een afspraak in te plannen, oftewel te gaan daten. Aanmelden is bij Pepper volledig gratis. Er moet echter wel een kleine maandelijkse vergoeding betaald worden om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.

Wat maakt Pepper anders?
Pepper.nl is op een aantal gebieden heel anders dan andere datingwebsites. Voornamelijk op het gebied van profielen blinkt de website uit. Bij deze website vul je namelijk niet een paar vragen in als: “hoe lang ben je” en “wat voor kleur ogen heb je?”, maar is het de bedoeling om een soort van moodboard aan te maken. Door het plaatsen van foto’s en video’s op profielen wordt er namelijk een veel betere indruk van een persoon gekregen, dus op dat gebied is Pepper.nl zeker een uitblinker te noemen.

Ook de “Just Coffee” knop maakt Pepper een stuk aantrekkelijker dan andere datingsites. Hiermee nodig je iemand uit om een kopje koffie te gaan drinken. Niet meer en niet minder. Het is dus niet meteen een echte date te noemen, maar je hebt elkaar wel meteen in het echt ontmoet. Pepper geeft zelfs meteen advies over de plaats waar je samen kunt afspreken voor een lekker bakkie koffie. Handig!

Nadelen van Pepper
Uiteraard heeft Pepper ook nadelen. Zo is er bijvoorbeeld geen zoekfunctie en kunt u dus niet zelf op zoek naar andere profielen. U bent afhankelijk van de matches die u op een dag krijgt. Pepper belooft er echter drie per dag, dus er zou keuze genoeg moeten zijn. Een ander groot nadeel is dat het voor niet betalende leden onmogelijk is om de berichten die ze ontvangen te lezen. Hierdoor is het versturen van een bericht naar iemand die geen betaald account heeft vaak verspilde moeite, want een reactie komt er in de meeste gevallen niet. Als Pepper bovenstaande punten op zou lossen zou het echt een topwebsite zijn!

Related posts

Lexa

Lexa

Rating: 95.0%

Lexa mag zich met trots de grootste en meest bekende datingsite van Nederland noemen. Met een ledenbestand van maar liefst 1,9 miljoen leden en een hoge kwaliteit service kan iedereen op Lexa de perfecte match vinden. Sinds 2002 is Lexa actief en regelt, als we de site zelf mogen geloven, elke...

Relatieplanet

Relatieplanet

Rating: 90.0%

Relatieplanet Relatieplanet is in 2002 begonnen met haar datingsite en sindsdien is zij uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste datingsites van zowel Nederland als België. Relatieplanet heeft nog geen internationaal bereik, maar hier liggen zeker mogelijkheden voor in de toekomst...

Leave a comment