Algemeen Oordeel 100
Prijs 100
Aantal Leden 100
Man/Vrouw-verhouding 85
Snelheid Website 100
Aantal Reacties 85

Lexa mag zich met trots de grootste en meest bekende datingsite van Nederland noemen. Met een ledenbestand van maar liefst 1,9 miljoen leden en een hoge kwaliteit service kan iedereen op Lexa de perfecte match vinden. Sinds 2002 is Lexa actief en regelt, als we de site zelf mogen geloven, elke weer zo’n 35.000 dates. ..

Summary Rating: 95.0% 95 geweldig

Lexa

Lexa mag zich met trots de grootste en meest bekende datingsite van Nederland noemen. Met een ledenbestand van maar liefst 1,9 miljoen leden en een hoge kwaliteit service kan iedereen op Lexa de perfecte match vinden. Sinds 2002 is Lexa actief en regelt, als we de site zelf mogen geloven, elke weer zo’n 35.000 dates. Dat is niet niks! Lexa is een onderdeel van een Frans moederbedrijf dat veel datingsites over de hele wereld onder haar hoede heeft. Een leuke date, een serieuze relatie of misschien wel een huwelijk, bij Lexa vindt je iemand die bij jou past. Volgens de redactie een absolute aanrader dus. Maar waarom precies?
Gratis registratie

Waar je bij veel datingsites meteen voor een betaald profiel moet gaan, is lid worden bij Lexa geheel gratis. Met jouw gratis profiel kun je op je gemak kennis maken met de website en erachter komen hoe de datingservice van Lexa precies werkt. Ben je tevreden over Lexa? Dan kun je overgaan op een betaald profiel en van alle functionaliteiten genieten die Lexa te bieden heeft. Toch liever geen Lexa profiel? Dat geeft niet, want je gratis inschrijving is geheel vrijblijvend en jij bepaald wat ermee gebeurt. Bij Lexa weet je precies waar je aan toe bent voordat je over gaat op een betaling.
Gemakkelijk contact

Zoveel leden, zoveel contact. Omdat Lexa zoveel leden heeft, is er altijd wel een interessant iemand online om mee in contact te komen. De leden op Lexa zijn zeer actief dus je hebt zo iemand te pakken die wel zin heeft in een leuk gesprek met je. In contact komen met leuke mensen kun je bij Lexa op twee manieren doen: via een directe flirt (een kort berichtje) of via een bericht op de speciale chat functie van Lexa. De eenvoud van deze contactmogelijkheden zorgen ervoor dat jouw date avontuur meteen kan beginnen!
Internationale dating

Lexa is een datingsite die niet alleen actief is in Nederland. Mensen van over de hele wereld hebben profielen op Lexa, waardoor je niet altijd binnen je eigen land een leuke date hoeft te zoeken. Lexa maakt het mogelijk om ook in het buitenland op zoek te gaan naar jouw perfecte man of vrouw. Denk hierbij aan Amerika, Spanje of Griekenland misschien? Misschien zit er wel een leuke date in het buitenland op jou te wachten!
tip_lexa
Mobiele app

Met Lexa kun je tegenwoordig overal en op ieder moment online daten met de Lexa mobiele app. Met de mobiele app van Lexa kun jij gemakkelijk op je telefoon je mailtjes en chat berichten van leuke singles bijhouden. Ook iedt de app de functie om leuke singles in jouw directe omgeving te vinden. Ideaal dus!

Probeer Lexa nu zelf en maak vrijblijvend gebruik van een gratis profile. Ga direct door naar de site en zoek uit of de ware zich hier voor jou bevindt!
Actie nieuws: Lexa heeft momenteel een 3 dagen GRATIS full membership actie. Bij inschrijving krijg je 3 dagen gratis een full membership cadeau!

Related posts

Relatieplanet

Relatieplanet

Rating: 90.0%

Relatieplanet Relatieplanet is in 2002 begonnen met haar datingsite en sindsdien is zij uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste datingsites van zowel Nederland als België. Relatieplanet heeft nog geen internationaal bereik, maar hier liggen zeker mogelijkheden voor in de toekomst...

Pepper

Pepper

Rating: 88.0%

Pepper.nl is een relatief nieuwe speler op de markt van online dating. Toch doet deze datingsite het al behoorlijk goed, en is het ook één van de meest bekende websites op het gebied van online dating. Hoog tijd voor een review dus! Pepper.nlWat is Pepper.nl? Pepper.nl is een datingwebsite...

Leave a comment