Algemeen Oordeel 75
Prijs 100
Aantal Leden 100
Man/Vrouw-verhouding 65
Snelheid Website 55
Aantal Reacties 82

Gay Parship is een onderdeel van de bekende datingsite Parship en werkt volgens hetzelfde succesvolle concept. Het verschil is dat Gay Parship zich specifiek richt op hoogopgeleide homoseksuele mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Gay Parship is daarbij met haar 330.000 leden de grootste gay datingsite van Europa en heeft ..

Summary Rating: 79.5% 79.5 goed

GayParship

Gay Parship is een onderdeel van de bekende datingsite Parship en werkt volgens hetzelfde succesvolle concept. Het verschil is dat Gay Parship zich specifiek richt op hoogopgeleide homoseksuele mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Gay Parship is daarbij met haar 330.000 leden de grootste gay datingsite van Europa en heeft al veel homo’s en lesbiennes bij elkaar gebracht. Het unieke principe dat Gay Parship hanteert helpt hier enorm bij. Aan de hand van een specifieke persoonlijkheidstest stelt de website partners aan jou voor die volgens Gay Parship goed bij jou zouden kunnen passen. Wij vroegen ons af hoe goed deze test werkt en hoe gebruiksvriendelijk Gay Parship is. Ga jij als homoseksuele man of vrouw jouw ideale partner vinden op Gay Parship?

Gratis membership

Bij Gay Parship kun je geheel vrijblijvend en gratis kennis maken met de website en haar service. Een gratis membership heb je snel aangemaakt door je e-mail en een zelfgekozen wachtwoord op te geven. Wanneer je dit gratis account hebt aangemaakt kun je meteen beginnen aan jouw persoonlijkheidstest. Middels de persoonlijkheidstest zal Gay Parship leuke singles aan jou koppelen die jij beter kunt leren kennen. Wanneer je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld worden enkele vrijblijvende resultaten naar je opgestuurd en als je interesse hebt kun je meteen contact opnemen. Het gebruiksgemak van Gay Parship hebben bij als zeer positief ervaren.

Bij een gratis membership op Gay Parship zit het volgende inbegrepen:

  • Persoonlijkheidstest
  • Online testresultaten
  • Aanmaken van eigen profiel
  • Onbeperkt geschikte partners bekijken
  • Persoonlijke zoekcriteria opgeven
  • Contactverzoeken ontvangen

Wetenschappelijke persoonlijkheidstest

Bij Gay Parship ga je van start met het invullen van de persoonlijkheidstest. Door het beantwoorden van 60 vragen zal jouw profiel worden gevormd waarmee jij wordt gematched aan leuke single homoseksuele mannen of vrouwen. Zo hoef je zelf geen grote zoektocht te beginnen… dat doet Gay Parship voor jou! De persoonlijke test van Gay Parship is speciaal opgezet door een psycholoog en heeft in de praktijk laten blijken dat het slagingspercentage van deze test ontzettend hoog is. Gay Parship is dus snel en zeer doeltreffend op het gebied van dating.

Speciaal voor homo’s en lesbiennes

Het vinden van een date of misschien wel een relatie is in het dagelijkse leven voor homoseksuele mannen en vrouwen lastiger dan voor heteroseksuelen. Je kunt namelijk niet zomaar zien of iemand jouw seksuele voorkeur deelt of niet. Online dating via Gay Parship is hiervoor de oplossing. Je weet zeker dat de mannen en vrouwen die je op Gay Parship vindt dezelfde geaardheid hebben en jij hoeft alleen nog maar een berichtje te sturen naar de mensen die jou wel aanspreken. Op Gay Parship zijn er 55% homo’s en 45% lesbiennes actief. Keuze genoeg dus!

Veiligheid gewaarborgd

Gay Parship biedt je een geheel veilige omgeving om online te daten. Binnen de datingsite blijf jij helemaal anoniem zolang als jij dat wil. Zelf kies je het geschikte moment om je identiteit aan jouw datingpartner bekend te maken en hem of haar te laten weten wie je echt bent. Dat maakt daten via Gay Parship zowel veilig als erg spannend! Zelf heb je een volledige controle over de privacy instellingen van je profiel en zit je met een vraag of opmerking? De sterke helpdesk van Gay Parship zit altijd voor je klaar om jou overal mee te helpen waar nodig. Service staat bij Gay Parship hoog in het vaandel en dat is op de website ook zeker te merken. Gay Parship is niet voor niets een van de eerste Nederlandse datingsites die het Thuiswinkel Waarborg heeft mogen ontvangen. Jouw veiligheid op de site is zeker gewaarborgd.

Niet alleen wij van Gratisdatingsite.nu vinden Gay Parship de beste optie voor gay dating online, Thuiswinkel Waarborg is het met ons eens. Dus blijf niet langer vanaf de zijlijn toekijken en maak een gratis profiel aan op Gay Parship. Ook voor jou wacht de ideale partner op je en met Gay Parship zal jij hem of haar zeker vinden!

Leave a comment