Algemeen Oordeel 75
Prijs 70
Aantal Leden 30
Man/Vrouw-verhouding 45
Snelheid Website 40
Aantal Reacties 75

E-Matching is een van de meest bekende datingwebsites die zich richt op een specifieke niche groep: daten voor hoger opgeleiden. Mensen met een hbo of universitair diploma zitten goed bij E-matching. De datingwebsite E-Matching is in Nederland behoorlijk bekend van radio en televisie reclames. E-matching is in 1998 opgericht en bezit diverse keurmerken om hun ..

Summary Rating: 55.8% 55.8 normaal

E-Matching

E-Matching is een van de meest bekende datingwebsites die zich richt op een specifieke niche groep: daten voor hoger opgeleiden. Mensen met een hbo of universitair diploma zitten goed bij E-matching. De datingwebsite E-Matching is in Nederland behoorlijk bekend van radio en televisie reclames. E-matching is in 1998 opgericht en bezit diverse keurmerken om hun betrouwbaarheid te onderstrepen.
Beoordeling van E-matching

E-matching wordt in de markt goed beoordeeld door haar gebruikers maar ook door onafhankelijke partijen als Tros Radar bijvoorbeeld. : http://www.trosradar.nl/productradar/datingsites-gratis-lidmaatschap/e-matching Het goede van de website is dat ze zich op een hele specifieke doelgroep richten waardoor iedereen weet waar hij aan toe is en de kans groter is dat daters vinden wat ze zoeken bij E-Matching. Natuurlijk zijn hoger opgeleiden ook actief op andere websites maar E-matching richt zich echt volledig op deze groep. De achterliggende gedachte is dat mensen vaak een relatie of date zoeken met mensen die op dezelfde lijn zitten. Hoewel wij van mening zijn dat opleidingsniveau niet bepalend is in deze vraag is het natuurlijk wel een goede indicatie.
Profiel aanmaken bij e-matching

Een profiel aanmaken bij e-matching.nl is eenvoudig en bovendien GRATIS. Pas als je profiel goedgekeurd is verschijnt het op de website. Hiermee komt gelijk de sterke kwaliteitscontrole boven water. De site richt zich op kwaliteit: je komt de website niet zomaar binnen en nep profielen worden actief buiten de deur gehouden.
Test resultaten

E-matching scoort in test panel onderzoeken met name goed op de dimensies:

Overzichtelijkheid
Eerlijkheid
Aantal profielen
Profiel opstellen

Gebruikers van e-matching hebben verschillende succesverhalen. Wat het meeste naar voren komt is dat mensen echt partners vinden die gelijk gestemd zijn. Dit is op andere datingsites weleens ver te zoeken dus dit is zeker als sterk pluspunt aan te wijzen.
Probeer het zelf

Om er achter te komen of E-matching een datingwebsite is die past bij jouw wensen is er maar 1 manier: probeer het zelf! Inschrijven is gratis en de keuze tot een betaald abonnement wordt niet opgedrongen. Na GRATIS inschrijving kunt u direct berichten sturen naar andere gebruikers en kan het datingspel beginnen.

Related posts

Be2

Be2

Rating: 85.0%

Be2 behoort tot de grotere online datingsites van Europa, met ruim 26 miljoen leden verdeeld over verschillende werelddelen. Het precieze aantal Nederlandse leden is niet bekend, maar Be2.nl behoort ook in ons land tot de grotere datingsites, en heeft geen specifieke doelgroep. be2 logoZij...

eDarling

eDarling

Rating: 72.8%

Voor Singles Met Niveau: dat is de slogan waarmee datingsite eDarling adverteert, onder andere op televisie. De site mikt op de stabiele, gemiddeld tot goed opgeleide, ambitieuze single man en vrouw. eDarling is ooit opgericht in Duitsland, en inmiddels in flink wat landen actief, waaronder nu...

C-date

C-date

Rating: 60.0%

Al ben je op zoek naar intieme contacten, dan ben je op C-date.nl op het juiste adres. De datingsite is opgezet voor one-night stands en kortstondige contacten of relaties zonder verplichtingen. C-date staat voor casual dating en hier geldt: alles kan en niets moet. Het voordeel van deze site is...

Leave a comment