Algemeen Oordeel 100
Prijs 100
Aantal Leden 55
Man/Vrouw-verhouding 100
Snelheid Website 65
Aantal Reacties 90

Be2 behoort tot de grotere online datingsites van Europa, met ruim 26 miljoen leden verdeeld over verschillende werelddelen. Het precieze aantal Nederlandse leden is niet bekend, maar Be2.nl behoort ook in ons land tot de grotere datingsites, en heeft geen specifieke doelgroep. be2 logoZij richten zich op het bemiddelen voor singles die op zoek zijn ..

Summary Rating: 85.0% 85 geweldig

Be2

Be2 behoort tot de grotere online datingsites van Europa, met ruim 26 miljoen leden verdeeld over verschillende werelddelen. Het precieze aantal Nederlandse leden is niet bekend, maar Be2.nl behoort ook in ons land tot de grotere datingsites, en heeft geen specifieke doelgroep.

be2 logoZij richten zich op het bemiddelen voor singles die op zoek zijn naar een ‘serieuze langdurige relatie’. Het serieuze karakter van deze datingsite komt tot uiting in de gratis persoonlijkheidstest die elk nieuw lid voorgelegd krijgt. Be2 vermeldt op hun website dat meer dan 40% van de singles met een volledig lidmaatschap via hun service een nieuwe vaste partner vindt. Verder garanderen ze premium leden minimaal contact te krijgen met tien andere singles. Bezoek de website van Be2
Aanmelden en registratieprocedure

persoonlijkheidstest Be2 Het aanmelden bij Be2 is geheel kosteloos. Alleen als je later besluit Premium Member te worden moet je betalen. Het de aanmeldprocedure is als volgt: je bezoekt de website, en geeft aan of je een man of vrouw bent, en welk geslacht je nieuwe partner moet hebben. Je verzint een gebruikersnaam (kies een nickname in plaats van je echte naam), vult een lastig te raden wachtwoord in waarmee je voortaan inlogt, en vult tot slot je e-mailadres in.

Hierna kom je in het scherm dat je hier links ziet (klik aan om te vergroten). Je persoonlijkheidstest begint hier. Probeer zo spontaan mogelijk te antwoorden, goede of foute antwoorden bestaan bij een dergelijke test namelijk niet!
De Be2 persoonlijkheidstest

vragenlijst Be2 voorbeeldOp basis van deze test krijg je na afloop je partneraanbevelingen voorgeschoteld. De test bestaat uit vragen in verschillende categorieën. Je begint met een aantal vragen die vaststellen in hoeverre je rationeel of juist emotioneel van aard bent. De volgende set stellingen gaat over traditionele instelling vs. progressieve instelling, eigenschappen en gedrag, et cetera. in sommige gevallen is het mogelijk meerdere antwoorden aan te vinken.

Links zie je enkele voorbeeld-stellingen die je met een cijfer 1 (niet waar) tot 6 (absoluut waar) moet beantwoorden. Nadat je de test hebt afgerond (dit duurt ongeveer 15 minuten) dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals haarkleur, kleur ogen, lengte en scholingsniveau. Als je dagelijks per e-mail updates wilt ontvangen van nieuwe singles die bij jou passen, kun je dit hier aanvinken. Upload een foto van jezelf, of doe dit op een later tijdstip.
De overzichtspagina

startpaginaIn je eigen startscherm kun je zien voor hoeveel procent je je eigen profiel hebt ingevuld. Je kunt als je wil hier ook nog aanvullende vragen beantwoorden om een nog beter beeld van jezefl te schetsen. Let op; hoe vollediger je bent, hoe meer reacties je doorgaans mag verwachten. Bovenin kun je navigeren naar de pagina “Premiumlid” waar wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van een volledig lidmaatschap en hoe veel dit kost (zie ook onder).

Onder Mijn Lijst vind je voor jou relevante partneraanbevelingen, kun je je favoriete singles bijhouden en zien wie jouw profiel recent bezocht hebben. Verder kun je zoeken naar geschikte dates, eventueel door de meer uitgebreide zoekfunctie te gebruiken. In je inbox vind je je inkomende en uitgaande berichtjes; deze is aanvankelijk uiteraard leeg, op een welkomstbericht van de datingsite na. De snelheid van de website is dik in orde, en het opslaan van je uitgebreide zoekopdracht is erg praktisch. Een groot nadeel van deze datingsite is dat je als gratis lid alleen maar wazige foto’s te zien krijgt.

Related posts

eDarling

eDarling

Rating: 72.8%

Voor Singles Met Niveau: dat is de slogan waarmee datingsite eDarling adverteert, onder andere op televisie. De site mikt op de stabiele, gemiddeld tot goed opgeleide, ambitieuze single man en vrouw. eDarling is ooit opgericht in Duitsland, en inmiddels in flink wat landen actief, waaronder nu...

C-date

C-date

Rating: 60.0%

Al ben je op zoek naar intieme contacten, dan ben je op C-date.nl op het juiste adres. De datingsite is opgezet voor one-night stands en kortstondige contacten of relaties zonder verplichtingen. C-date staat voor casual dating en hier geldt: alles kan en niets moet. Het voordeel van deze site is...

E-Matching

E-Matching

Rating: 55.8%

E-Matching is een van de meest bekende datingwebsites die zich richt op een specifieke niche groep: daten voor hoger opgeleiden. Mensen met een hbo of universitair diploma zitten goed bij E-matching. De datingwebsite E-Matching is in Nederland behoorlijk bekend van radio en televisie reclames...

Leave a comment