Algemeen Oordeel 75
Prijs 100
Aantal Leden 60
Man/Vrouw-verhouding 100
Snelheid Website 53
Aantal Reacties 80

Op een datingsite is het altijd fijn als je mensen van dezelfde leeftijd kunt treffen. Op algemene datingsites zitten vaak wat jongere mensen en zorgen die vele profielen er vaak voor at je door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom zijn er datingsites in het leven geroepen die gericht zijn op een ..

Summary Rating: 78.0% 78 goed

50plusmatch

Op een datingsite is het altijd fijn als je mensen van dezelfde leeftijd kunt treffen. Op algemene datingsites zitten vaak wat jongere mensen en zorgen die vele profielen er vaak voor at je door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom zijn er datingsites in het leven geroepen die gericht zijn op een specifieke doelgroep en 50plusmatch is hier een van. 50plusmatch is de datingsite voor serieuze en actieve 50 plussers in Nederland en tevens een van de grootste datingsites in het algemeen. Want wat we vaak vergeten is dat wel één derde van de Nederlands bevolking 50 jaar of ouder is. Mensen op leeftijd zijn vaker op zoek naar serieuze relaties en dat maakt 50plusmatch een serieuze datingsite voor actieve senioren. Wij onderzochten hoe actief de 50 plusser op 50plusmatch is en wat de voordelen van deze datingsite zijn.

Gratis membership

Een gratis kennismaking is op een datingsite bijna een vereiste. Ook bij 50plusmatch kun je er gratis achter komen wat de site jou ongeveer te bieden heeft. Wanneer je gratis lid wordt bij 50plusmatch in je gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

  • Stel je eigen profiel samen
  • Plaats maximaal 5 foto’s bij je profiel
  • Stel je zoekprofiel samen
  • Zoek onbeperkt naar andere leden
  • Lees onbeperkt berichten van andere leden
  • Verstuur per dag 10 interesse berichten
  • Reageer gratis op berichten van leden met een betaald lidmaatschap

50plusmatch leden

Hoe ziet het ledenbestand van 50plusmatch er nu precies uit? Wij hebben voor jou rondgekeken op 50plusmatch.nl en een onderzoek gedaan naar de leden van deze datingsite. De leeftijdscategorie op 50plusmatch.nl ligt tussen de 50 en 65, maar er zijn ook genoeg mensen met een leeftijd van 65+ aanwezig. De verdeling man/vrouw ligt bij 50plusmatch vrij gelijk met 41% mannen en 59% vrouwen. Zoals je ziet zijn er zelfs iets meer vrouwen dan mannen aangemeld bij 50plusmatch. Het grootste deel van de 50plusmatch leden geeft aan een opleidingsniveau te hebben van MBO/HBO. Zo’n 48% zit op MBO niveau en 40% op HBO niveau.

Eenvoudig

50plusmatch ziet er naar onze mening erg overzichtelijk en vriendelijk uit. De website is strak vormgegeven en bevat geen onnodige poespas. Het gebruiksgemak van 50plusmatch.nl is zeer hoog , alle informatie kan je gemakkelijk vinden en het aanmaken van een profiel is ook zo gedaan. Contact leggen gaat ook eenvoudig door middel van privéberichten die je via 50plusmatch kunt sturen. En ook uitgebreid naar jouw perfecte match zoeken op basis van jouw zoekprofiel neemt je veel moeite uit handen. Voor de 50plusser is 50plusmatch een geweldige site om eenvoudig en snel nieuwe mensen te ontmoeten en misschien wel de nieuwe liefde van je leven te leren kennen.

Controle

50plusmatch voert eens in de zoveel tijd een handmatige controle uit op alle aangemaakte profielen op de website. Zo worden inactieve profielen opgespoord en verwijderd en blijft het ledenbestand opgeruimd en schoon van mensen die niet dezelfde bedoeling hebben als jij.

Waarderingen

Niet alleen wij spreken lovende woorden over de datingsite 50plusmatch. Onlangs heeft 50plusmatch namelijk de hoogste waardering gekregen in een onderzoek van TROS Radar. Ook is 50plusmatch lid van Winkel Waarborg, wat je vertrouwen geeft in het gebruik van de datingservice 50plusmatch. Voor de 50plusser die op zoek is naar een leuke nieuwe relatie is 50plusmatch zeker de moeite waard. Er bevinden zich leuke single leeftijdsgenoten, het gebruik is veilig en eenvoudig en 50plusmatch wordt door meerderen erkend als een goede datingsite. Zeker een bezoekje waard dus!

Leave a comment